fredag 20 april 2012

Kids

(När ni läser rubriken, läser ni den med samma röst som inleder alla How I Met Your Mother? Det är ett måste!? Det är också ett måste kolla på videon som är länkad från inleder, fy helskotta vad roligt!)

Denna veckans New Girl bjöd på, precis som rubriken avslöjar, barn. Barn i alla dess former. Och precis som alltid när det handlar om New Girl så är det fruktansvärt roligt. Hela avsnittet var snyggt ihopsytt till att handla om barn. Jess som var barnvakt till sin pojkväns kanske lite dysfunktionella barn. Nick som dejtar en kanske lite för ung tjej. Winston som också blir barnvakt, fast åt sin chef som kanske inte är helt klar i huvudet. Schmidt och Cece som ja...

Det är aldrig roligt att avslöja för mycket. Men det var verkligen ett toppenprogram med stora tempoväxlingar i karaktärernas humör. Det kan faktiskt vara ett av de bästa avsnitten av New Girl. Min mätsticka på detta är antalet skratt och att avsnittet bara flög iväg!

Vi hann även kolla på Modern Family och Best Friends Forever igår. Modern bjöd som alltid på härlig komik och vardagsbestyr, allt inslaget i humorpapper. Det jag kan fascineras över är hur bra Modern har hållt. Snart är säsong tre över och än har serien inte tappat i antalet skratt varje vecka. Och jag tror, och hoppas, den håller ett tag till.

Best Friends Forever är också fortfarande jätterolig. I veckan kom det tredje avsnittet ut så vi har inte så mycket att jämföra med. Men så länge avsnittet får lite mer substans än "allt är bra, vi bråkar, vi blir kompisar igen" så ska nog denna serien också kunna hålla ett tag. Den stora fördelen som t ex Modern Family har är den ganska stora mängden karaktärer att spinna på. I BFF finns det tre stora karaktärer och en bikaraktär, det kan bli lite svårt att tömma dem på historier. Men det har ju gått bra för Dharma & Greg som gick i fem säsonger och hade ganska få karaktärer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...