torsdag 26 april 2012

Debra Messing

Det här inlägget om Debra Messing kommer inte handla om hennes uppväxt, om hon är gift idag eller om hon gått igenom en kris i sitt liv. Istället kommer den handla om några av de tv-serier hon har varit och är med i, helt i seriesoffan-anda.
Debra Messing
Will & Grace
Det går nog inte att ha undgått Will & Grace. I serien spelar Debra Grace, en inredningsarkitekt som inte riktigt har sitt liv i ordning. I åtta säsonger spelade Debra Grace, ända från 1998 till det att serien sa hejdå 2006. Visst har serien sina ögonblick men den är inte värd att kolla på om man inte råkar slå på den på tv, då är den ganska underhållande.

The Starters Wife
Först var starter wife en miniserie som sen fick en säsong till som vanlig serie. Serien är helt genialisk! Debra spelar huvudpersonen Molly som precis skiljts sig och ska försöka starta om sitt liv. Alla härliga och bedrövliga ögonblick i hennes nyfunna liv visas vilket gör det blir en stark upplevelse samtidigt som miljön är härlig. Jag tror nog det är dags för en ny omgång av serien, det var längesen jag såg den. Totalt sett består serien av 16 avsnitt så det tar ju inte så lång tid att ta sig igenom. Något att tänka på :)

Smash
Ni som följer seriesoffan ett tag vet att vi fullkomligt älskar Smash! Jag älskar också Debra Messing i Smash! Hennes karaktär heter Julia och är den som skriver musikalen om Marilyn. Hon är så härligt äkta på något sätt. Smash går på söndagar på TV3 i Sverige, på den härliga tiden 14:55-15:55, hur tänkte dem där? Debra är iaf helt fantastisk i rollen som Julia och bjuder på skratt, gråt och ont i hjärtat. Ett plus är de gånger hon sjunger, så mysigt på något sätt.

Bubblare:
Ned & Stacy
En serie som jag inte själv sätt men om man läser vad den handlar om så verkar den kanske lite lovande. Serier från 1990-talet har verkligen sin charm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...