torsdag 12 april 2012

Bones avsnitt 7 och 8

Prisoner in the pipe och The bump in the road är dem senaste avsnitten från Bones, och som jag väntat!

Det sjunde avsnittet såg vi på tåget från Göteborg i måndags. Vilken värdig fortsättning på säsongen det var! Själva fallet fick ta ganska lite utrymme i avsnittet eftersom Bones mage fick ta mer plats. Och visst föll jag någon tår i slutet, Äntligen!, ville jag skrika över tågvagnen men istället kom det en liten tår. Det är alltid lika pinsamt och jobbigt att bli sentimental på tåg, kanske framförallt om man sitter på gångplats. Men som så många gånger går det ju inte att hålla inne bara för att platsen inte är bra nog, så de små tårarna kommer ju ändå.
Men nu var ju inte slutet något vanligt slut, ganska bissart kan man tycka, och det gör jag... Lite väl crazy för serien men det kanske hade blivit för tråkigt i en vanlig sjukhussal. Men den biten i avsnittet kan ni nästan hoppa över, kolla istället precis i slutet, underbart!

Bones med mage och allt
Det åttonde avsnittet blev morgonens bestyr, eller underbara föreställning. Kemin mellan Bones och Booth är underbar och de lyckas verkligen skildra barnmagin med Christine. I avsnittet blir det också lite kärlek på labbet, lite ungdomskärlek. Ska bli härligt att se hur det utvecklas!

Booth och Bones på uppdrag
Det jag verkligen gillar med serien är blandningen mellan det privata och själva fallet. Ofta blir det för mycket privat i en serie som tillslut kan kännas lite krystat. Men i Bones känns det mer naturligt med det privata och inte sällan görs det med humor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...