tisdag 10 april 2012

Andra avsnittet av Mord i Paradiset

På vägen hem med tåget igår kollade vi på ett avsnitt till av serien Mord i Paradiset, Death in Paradise. Nu börjar serien ta sig. Ett bra första avsnitt i en serie kan betyda både bra och dåligt för resten av säsongen. Antingen betyder det att för mycket pengar, tid och arbete lades ner på seriepremiären så att resten av serien blir lite trött och krystad. Eller så kan första avsnittet visa allt det som resten av säsongen.Och andra avsnittet följde upp det första bra avsnittet som vi skrev om för ett tag sen. Visst finns det några saker man vill ändra på, som t ex att den kvinnliga polisen är lite för bitchig i jämförelse med den kvinnliga polisen i första avsnittet. Jag vill inte avslöja varför det är olika poliser, så ni får kolla in serien för att förstå :)

Men det som finns kvar precis som det var i första avsnittet är dem små humorinslagen. De, nästan, gömda skratten som får leta sig fram över ansiktet. De är inte många men de förgyller den annars ganska bistra och stereotypa brittiska kriminalserien. Avsnittet behöll också det fascinerande med att serien utspelar sig på en karibisk ö.

Så serien får några fler avsnitt, än så länge är det inte en serie jag vill lägga undan. Väl värt en titt för alla er som gillar Morden i Midsomer men vill ha lite nya fräscha vindar.

Mord i ParadisetInga kommentarer:

Skicka en kommentar

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...